Tårarna rinner men det blir bättre med tiden

det är aldrig roligt att ta farväl speciellt om det händer alltför ofta, jag får helt enkelt skylla mig själv som alltid ska ut på äventyr och har vänner som är likasinnade och också är rastlösa och söker nya mål och destinationer. Det var svårt idag, en iranier, två albaner och jag och alla med tårar i ögonen, sluta gråt Nasrin för annars gråter jag och så var gråt karusellen igång...
Mina fina kollegor ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!
Ny desitnation och nya äventyr men tårarna lyssnar inte och envisas med att rulla ner för kinden ändå...
men det blir bättre med tiden sägs det.

Dags att ta farväl

imorgon är sista dagen på jobbet och på måndag börjar jag på ett nytt ställe. Ett nytt kapitel med nya utmaningar längtar och fasar på samma gång men jag vet att det är rätt beslut. Ändå känns det så sorgligt att denna dag redan anlänt, mina underbara kollegor och alla barn som jag kommer att sakna er, ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Mönstrad poncho

Ingen har väl missat att ponchon kommit tillbaka i höst?
Jag använder väl inte så mycket detta plagg men denna ponchon från Need Supply hemsida föll jag för direkt! Designern är Ryan Wrap och plagget heter Dolce Vita finns att köpas här


 

 

 



Yes Then Zero

Yes äntligen är Gossip girl tillbaka.




xoxo

Destination: Kiviks skördefest marknad with a D tour

Idag var jag, Mahsa, Ladybag o Shub i Kivik resan dit blev int riktigt som vi trott. Efter att jag dagen innan kollat in Skånetrafiken som angav att vi skulle behöva åka 3 bussar för att komma till Kiviks marknad beslöt vi oss att fråga bussföraren om det stämde. Hon menade att vi lika gärna kunde åka med henne hela vägen till Simrishamn och sedan bytta buss där till Kvik. Error error det skulle vi inte lyssnat på. För väl frame i Simrishamn visar det säg att nästa buss inte går förrän om 2 timmar, great. Vi ringer taxi bolaget för och fråga hur mkt det skule kosta att ta sg dit med taxi 360 kr ...we dont think so. Vi går och äter och funderar på hur vi ska göra, strunta i marknaden och bara vara i Simrishamn eller åka dit och vara där ca en halvtimme? Vi bestämmer oss för att börja gå mot nästa busstation samtidigt som vi stannar för en massa fotograferande hela tiden. Bussen kommer tillslut och vi får äntligen komma till marknaden, slipper dessutom att betala inträde hehe, mysig marknad men hade förväntat mig mer och trodde framförallt att det skulle vara större. Så vad händer sen då jo bussen vi ska ta tillbaka har givetvis precis gått och nästa går om 2 timmar...så vi får komma på en ny plan med att åka till Kristianstad och sedan till Lund med tåget. Vi beger oss till en annan busshållplats och hänger i gräset tills bussen ska komma, men det kommer inte och vi väntar och väntar. Sedan kommer en kille fram och säger att bussen är sen ca 20 min vilket sedan visar sig bli 40 min (Skånetrafiken hör snart av mig om den där resegarantin) detta innebär att vi missar tåget till Lund från Kristiansstad, ny plan vi åker tll Hässleholm och bytter tåg där istället, men givetvis kommer inte tåget till Lund från Hässleholm förrän 20 min senare hahah inget gick som vi ville men kul hade vi :)

På väg mot Simrishamn jag och Mahsa


























Dance till u drop

yes körde all in på dansgolvet i fredags, hade glömt hur underbar den känslan var.
Hela rummet var fyllt med kärlek och männsikor som bara vill dansa och njuta av musiken :)

On our way





Volym






At Inkost with Sir DAVID RODIGAN the ledgend behind the turntables








One good thing about music, when it hits u, u feel no pain

vilken rolig kväll och sjukt grym musik!
Väntar på att sötos ska joina på skype så ska hålla mig vaken tills dess.

Before the night started



A sign from God? Nchallah!

image1429 (MMS)

A sign from God? Nchallah!


Man tackar!

Den här damp ner i brevlådan förra veckan, tack så mycket Sofies Mode och Sunsilk måste säga att jag blev positivt överaskad av resultatet brukar inte använda Sunsilk annars men det kan jag absolut tänka mig i framtiden!

 


Mys med Faz och Riana

Efter jobbet begav jag mig hem til Faz för mys med henne och Riana hennes dotter som använde mig som en stor barbi som hon fick sminka hahah
Kommer verkligen att sakna dig Faz!!!


The Rachel Zoe Project

The Rachel Zoe Project



Det är väl ingen som missat att säsong 4 dragit igång?!

If u love fashion u dont wanna miss out on this fashionlover,
i avsnitt 2 visar hon upp sin kollektion som lanseras nu..oh la la!



Dags att komma igång

Jag har insett att det är dags att packa upp symaskinen igen från sin låda som bara samlar damm nuförtiden.
Har en massa roliga projekt på gång so what am I waiting for?!

Lets get creative!

To my swt


Mitt andra hem

Har precis kommit hem från mitt andra hem - gymet hahah yes nu har jag kommit igång ordentligt. Äntligen måste jag säga så efter 30 min på löpbandet körde jag 30 min styrka fokuserar framför allt på ryggen eftersom jag har väldigt ont och behöver träna upp musklerna på rygg och mage för att verkligen få bort det som gör ont.
Sedan en lång dusch de har ett enormt duschstycke så det känns som man står i ett vattenfall och sedan hoppade jag in i duschen så mitt andra hem är väldigt trevligt att vara i ;)

Såg föresten denna filmen igår Soul Surfer. Väldigt inspirerande givetvis grät jag en massa men det måste man få göra jag är ju trots allt människa/bum ;)


Fredag

Äntligen fredag suckar både min kropp och mitt huvud höst tröttheten har börjat sätta sina spår men sån tur är så skiner solen fortfarande här i söder iaf. Fredag afton jag och Masha har satt i oss en pizza för några timmar sedan och nu bakar jag morotskake muffins ;) det är ju min äta vad jag vill dag idag hehe ;)
Imorgon är det kulturnatt och jag ska iväg och kolla på första delen av Maries film ska bli jätte spännande har fått se lite filmklipp men inget klart tidgare så det ska bli spännande. Mindre spännande är det stora klädhög av tvätt jag måste vika men men hellre idag än imorgon. Later dags och ta tag i det där muffinsarna :)

Häng med Lia

Lia är fortfarande i stan så vi passade på att umgås idag också. Det blev en sväng till Nova där vi förgäves letade efter ett par hörlurar som skulle klara av att stanna kvar och som skulle passa Lias huvud vilket var svårare än väntat. Lias huvud är nämligen litet med de hörlurar och trillade hela tiden. Men jakten fortsätter i huvudstaden då Lia åker hem imorgon sorgligt nog. Annars har det tränats flitigt igen, yes är väldigt stolt faktiskt och nu väntar jag på att få höra min älsklings röst men han sitter nog fast i trafiken hem :/ Hoppas han kommer hem snart

Ladybag är alltid så hemlig nu har hon bör...

image1421 (MMS)

Ladybag är alltid så hemlig nu har hon börjat sälja smycken också och så säger hon inget!


När sanningen kommer fram

ibland är det så skönt när sanningen kommer fram. När de falska misslyckas och de ärliga vinner för en gång skull.
Idag var en sådan dag.
Truth vs lies 1-0

Ladies night

Igår hade vi tjejmiddag här hos mig. Mahsa blev såklart inbjuden gillar verkligen min nya roomie :) Eftersom Lia är i stan från huvudstaden bjöds hon också in och jag och Ranya bestämde ju i veckan att vi ville laga middag ihop.
Vid halv 7 väntade jag på Ranya för att vi skulle gå och inhandla det sista och hon dök upp precis lagom innan jag bestämt mig för att handla utan henne ;) Ikväll blir det taco tänkte jag jag hade lagat efterrätten redan innan en kladdkaka med mörk, vit choklad och lite kokosflingor i smeten för att få den lite saftigare :) Bon apetite ladies ;)

Smyger på min gäster med kamera i högsta hugg hehe ;)







Bacardi + proviva jordgubb = daiquiri :D





Lia erkänner att mojiton faktiskt var rikigt god, I am a good bartender after all ;)






Today I remember this

Sometimes I forget what I done in the past thats why I cherish my pictures so dearly they reminds me of the good days when i have a bad one.

Abeokuta, Nigeria 2009









Ladybag in Malmö

Igår möte jag upp kära Ladybag efter jobbet, det samtalades shoppades lite på Panduro för framtida projekt. LAdybag och jag hade lite fotosession och planerade även för framtida sådana då miss Partybam är i stan vi inviger dig i planerna då ;) Ska bli så kul iaf!  Vi åkte in mot den lilla staden och vandrade runt och pratade en massa solen gick ner och vi fortsatte prata i en liten trädgård sedan var det dags för Ladybags avfärd mot landet igen där mannen väntar. Vi ses snart igen sötnos! puss

Me o kära Ladybag


The real Gaga

Källa: Bazaar

Tracy Rushmere

Tracy Rushmere är en designer från Sydafrika som startat Shine Shine. Det är en linje som väver samman politik, religösa motiv samt de traditionella afrikanska färgglada textiler.

Me like såklart ;)









Moroso M'Afrique Furniture Collection

M'Afrique Furniture Collection är ett samarbete mellan möbeldesignern Patricia Moroso,Tord Bootje samt Patricia Urquiola. De tillverkas sedan i Dakar i Senegal av lokala hantverkade, nylonet som används är detsamma till att göra fiskenät. Olika mönster skapas och det ena ännu mer fantastiskt än det förra. Målet är att skapa unika skapelser samt ge arbete till hantverkare i Dakar och ge de möjlighet att nå ut till en bredare publik med sina skapelser.

 

Jag älskar ju Afrikansk design så föll självklart för denna kollektionen direkt :)

 

 

 


Tack snälla pappa

Föräldrar vet så mycket om sina barn, kanske mer än vad vi (deras barn förstår). Pappa kanske kände av mina "känner mig lite nere vibbar"? Föräldrar bara vet. Så detta ändrade kära pappa med och ge mig blommor från hans koloni :)
Tack snälla pappa!!! Det hjälpte verkligen  ♡





Swt ur my sunshine

saknar min älskling så mkt!
Håller på att bli galen.
Distansförhållande suger.
Snart snart snart.


Möbler som vågar sticka ut

Skadinaviska hem är ofta väldigt tråkiga, allt är enkelt och de flesta hem ser ut och vara tagna ur Ikea katalogen.
Men sen finns de ju dem som faktiskt vågar ha möbler som vågar sticka ut också.

Här är lite möbler som passar in i just denna kategori.

Bordet Xradio 2 Disc
samarbete mellan Moroso och Diesel






Montanara Chair
Skapad av Gaetano Pesce







Royal Tichelaar Makkum
design by Dick van Hoff




De tre musketörerna fikar

Igår träffade jag Isabell och Louise för en fika på Entré vilket var super mysigt!
Vi pratade framtid och uppdaterade varandra...en sak är säker det blir snart fika igen :)
Btw Isabell har 2 veckor kvar tills den lille bebin förväntas komma ut :D

Bella och Louise

 

Jag, Isabell och lilla Heidi i magen dvs ;)


RSS 2.0