Inspirerande skyltfönster

Som dekoratör så blir man lite skadad varje gång man passerar skyltfönster man analyserar och kollar extra noga på hur rekvista används, ljussättning och komposition på produkterna osv.
Här är lite skyltfönster efter en runda i storstaden som inspierade mig.



Lindex

NK skyltning

 




Kungsträdgården goes Japan

Gud så vackert det är i Kungsträdgården var där med Lia och hennes polare Josephine för och se de fina körsbärsträder och det var verkligen vackert! Hela parken var Japan influerat, Geisha uppträdande där de vackra kimonos visades upp helt fantastiska, mangamöten pågick och samtidigt som det samlades in pengar till stackarna i Japan som fått lida från det att tsunamin slog till - till strike 2 med ett kärnkraftverk som kollapsar totalt. Men allt detta kändes långt bort när man såg de vackra körsbärsträden som också blommor på andra sidan världen i just Japan.

 



Carolina Gynning

Denna kvinna är helt underbar!
Tack för du en så bra inspirationskälla!


Frukosten är klar nu är det dags att väcka...

image1244 (MMS)

Frukosten är klar nu är det dags att väcka Henna så vi kan träna senare!


Simmade

Yes äntligen när jag väl är i vattnet så minns jag hur undrbart det är att simma. Imorgon är det nog dags igen är sååå sugen kanske blir SATS så kan Henna också gå :)

Let it be a good day :)

Trots festiligheter igår är jag så pigg! :) Helt underbart, ska göra lite små ärende och sedan är det sola som står på schemat och en liten snabb fika med Kimo måste lämna lite brev till honom. Vad som hände igår? Hahah har alltid kul med Henna ska bli tråkigt när vi inte ska bo ihop längre :( Men vi ska avsluta det hela med en fest.

Lite bilder från igår



Världens bästa roomie Henna :)


Henna och jag

It´s time again

Henna o jag sitter här med äppelmust/vin och njuter i vårt lyckorus ikväll är det klubben Mama Africa som gäller :)

10gruppen+Skeppshult = sant

Idag var det redovisning gick bra *puh* och därefter fick vi en ny uppgift av Ullix. Som handlar om att skapa en kampanj, vi ska skapa en model i 1:10 skala, skiss i perspektivformat, skyltfönser, utforma annonser till själva kampanjer osv. Stor uppgift yes yes! Jag, Johanna och Karin jobbar ihop med denna uppgiften och det gick såååååå segt först men sen kom vi igång och då gick det snabbt! Bra arbetskamrater måste jag säga, lucky me :)

En runda på 10 gruppen för mer inspiration



Träffade Lia efter att snabbt ha kommit hem kastat på mig på mig en kavaj och lite snyggare skor med klack. Vi skulle precis sätta oss på uteserveringen då de ska stänga blir lite takeaway mat o dryck och sen satte vi oss vid Vinteviken och pratade supermysigt :) Nu är jag hemma och väntar på att födelsedagsbarnet ska kolla online nämnligen min älskling!!

Ännu en födelsedag utan varandra

Insåg för en stund sedan att det nu gått ännu ett år och att jag och älskling även detta året måste fira ifrån varandra så himla sorgligt :( Hade ingen aning om att distansförhållande är så knäckande och visumprocesser tar tusen år allt vi vill är att vara tillsammans ska det vara så svårt? Saknar min bou helt enkelt.


Dekor och Reklam

Back to school, Yes idag är det skoldags jag har både längtat och fasat. Längtat efter att få vara kreativ men fasat för att det snart är slut :(

Dags o ta mig sig kläder, salladen dvs dagens lunch är klar nu är det bara till o bli lite snygg(are) ;)


SMS-inlägg

image1238 (MMS)


Things to do

  • swt time med älskling ett måste
  • tvätta
  • läxan till Ullix lektion
  • Packa upp
  • kolla om liljeholmens centrum är öppen
  • skicka CV
  • säkert en massa annat jag glömt som jag ska försöka komma på hahah

Hemma!

Äntligen tillbaka i Stockholm :D Nu blir det häng med Henna och en massa onyttigheter ops we did it again

packar

så var det dags att packa igen har blivit en del avden varan denna veckan men jag klagar inte. Nu väntar ljuva Stockholm. Packandet är i princip klart o sen lite smink o bara o sen är det bara att dra :) Ska bli kul o träffa Henna igen :)

Utgång?

Snart kommer Martin aka Dj Goldfish, Shakil, Solange o Alia vad som händer är okänt då det ska bli kul ;)

Baksmällan 2

Gillade Baksmällan och nu kommer 2:an hahah verkar skit rolig denna med ;)



Underbart behöver inte vara kort

Hela denna dagen har varit fantastisk. Kl 9 på morgonen får jag sms av Zandra som gärna vill hitta på äventyr i Lomma och jag vill självklart med vi solar och njuter av god mat tillsammans. Sedan är det bara att bege sig hemmåt och grilla med vännerna Alia, Shub, Solange och Shakil :) Underbart behöver alltså inte vara kort.




Skåne

Kom tillbaka från Amsterdam igår sådaär lagom död så orkade inte göra någonting förutom att hänga med min kära familj :) Idag är Zandra sugen på lite häng i Lomma och jag bangar absolut inte ;) NU frukost time får uppdatera om underbara Amsterdam senare data sladden ligger fortfarande nedpackad i min lägenhet och jag är hos mams o paps nu orkar inte. Blir nog lite grillning ikväll med Alia o Co :) Nice day and it havnt even started ;D

Aloe Blacc

Igår var det äntligen dags för Henna och mig för att gå och se på Aloe Blacc så sjukt grymt konsert. Musik som verkligen träffar hjärtat. Innan vi stack lyssnade Henna och jag på den här videon men hans röst var 1000 gånger bättre irl life. Ska smila ett bra tag efter denna konserten :)

Lyssna på detta så förstår man


Piece of art

Ibland köper jag saker bara för att de är vackra. Se så vacka Xiders flaskor är hur kan man låta bli?!
Nu laddar jag och Henna vidare inför kvällens konsert med Aloe Blacc :)


Sista dagen på praktiken

Igår var ju sista dagen på praktiken lite vemodigt faktiskt.  Det har varit kul och Maria har varit en fantastisk handledare ärlig och gett bra konkreta tips. Men jag är tydligen välkommen på deras VIP kväll den 28 :)

Sista dagen var ju självklart extra stressig eftersom Rachel Zoe kampanjen ska upp. Idag jobbade vi på skyltfönstret, tapeserade, stryka kläder, bygga ihop ställningar, styla och lite lunch och fika och sen jobba jobba igen :)

 




Supertrött

OMG vilken stressig dag, sista dan på praktiken och jag var som en zombie sjukt trött av en anledning inte end kaffe kunde hålla mig vaken. Nyss hem kommer från bion såg Scream 4 med Henna bättre än väntat och vi skrek skrattade och blev skit skraja nice nice. Nu blir det lite kärleksprat med sötnos. Godnatt.

Cupcake done

Glömde ju att publicera det förra inlägget hahah så världens snabbaste cupcake is made. Henna fick sin cupcake som en liten snack efter sitt träningspass ;) yes I am a bad influence! Sorry.




 


Godmorgon!

En ny dag men nya utmaningar like like :)



Praktik o reunion

Dagens praktik bjöd på nya utmaningr det var bland annat omgäng i butiken på baby vilket jag fick sköta :) det bästa med dagen var trots allt att träffa Jesika en liten kortis och imorgon ska vi luncha ihop :D






Sen blev det fika med Kimo för lite catch up time vi har ju inte setts sen nyår insane!




Duktig

Var och tränade innan yes! Hann precis innan de stängde blev 50 min iaf, 25 cross, 15 cykel, 10 löpband :)

Det här med bloggar/VM

en dagbok men online. Tankar och ord som bara vill komma ut och skrivas på papper eller blogg i det här fallet.
En del menar att man bloggar för att man vill synas men för mig handlar det mer om att få skriva av sig att få ut det som ibland måste få komma ut.

Det har hänt mycket sedan jag började blogga och det första inlägget var ju ett tag sedan om man säger så nu 3 bloggar senare är jag tillbaka här på blogg.se. Är tjänstledigt från mitt fasta jobb för att utbilda mig till visual merchandiser. Just nu har ja gpraktik på Lindex som just VM/inredare/dekoratör kärt barn har många namn. Jag hoppas verkligen på jobb inom denna branshen detta är det jag verkligen vill göra!

To be continue.

RSS 2.0