Närmar sig 30 snåret

yes det märks att jag börjar bli gammal nu, det är liksom skrivit i pannan att jag lyckats samla ihop en stor skräll med vuxenpoäng denna månad. Jag samlar på mig saker i buiken och pratar med mig själv och argumenterar för och emot om hurvida jag verkligen behöver sakerna jag har i handen eller i varukorgen. Har blivit extra duktig på att se att jag verlkigen inte behöver saker. Dessutom har jag börjat storstäda i garderoben och hur ofta händer detta..hello? Har väl adlrig hänt i princip. Ja det var nog på tiden att jag blev vuxen faktiskt :P

Framtida lägenheten?

Den här vasken ska jag ha i framtida lägenheten eller? Fin design iaf ;)


busy/lovely weekend

Fredag

Efter jobbet varvade jag ner genom att dra till Delfinen och simma och tog en trip till solarieöarna för att bli en nyans brunare, vilket fungerade för ca 5 minuter hehe ;) Senare på kvällen fixde jag och sötnos till oss och begav oss mot Club Cuba på Mejeriet för att dansa lite Kizomba men det spelades nästan bara salsa. Det kom en Kizomba låt och då tömdes dansgolvet eftersom ingen kunde dansa Kizomba förutom oss heheh ;)

Lördag
Vaknade tidigt för att försöka bli pigg för at tsedan bege mig mot Malmö för att möta upp Marie som är på besök. Vi hade bestämt att bege oss mot kallbadhuset, det är dags att ta det där kalldopet för första gången i mitt liv. Haha lite no or never feeling över det hela. Said and done..tre gånger lyckades jag dopa mig i det svinkalla vattnet. Efter en stressig dusch för att hinna till Noroz en persisk restaurang på möllan för att möta upp gänget. Marie och jag trodde vi var sist men det vissade sig att vi var först på plats, så vi paxade bord sålänge. När de flesta var på plats bestlldes det in en massa mat

Senare joinade Inés och Antoniovi tog en liten snabb fika eftersom de skulle till Köpenhamn och vi hemmåt för pappersarbete och lördags mys med film :)


Söndag
Redan söndag noooooo....vill ligga i sängen och mysa och bara vara. Har lovat att hjälpa Alia och flyttstäda så det är på schemat idag samt träning. Så till dess..Ciao bella.

Kreativ

Igår lyckades jag äntligen få lite inspiration till att göra klart Miss T present dvs Minnies prinsessa :) Kände att jag behövde lite ensam tid så medan min käraste och våra vänner var hemma hos Iman och hade charader och spelade spel chillade jag hemma och fixade presenten, gjorde armband samt kollade på Alias med vaniljljus till sällskap - mys helt enkelt. I skrivbords röran lyckades jag dessutom hitta Kunles sax som varit på vift ett tag, där det råder ordning ...hahah

Ett skepp kommer lastat med ...en present till Torgwe


The Studio

Solange och Martin bjöd mig och älskling på photoshot och fan vad roligt det var! Det roligaste var ju att vi först råkat dyka upp på helt fel dag och att vi dessutom var 3 personer som missat det trots att vi fått samma sms ;)
Men allt löser ju sig tillslut och vips lyckades vi komma in i dagens schema när en annan grupp inte dykt upp. Vi blev kallade för sminkining, jag körde mörk ögonskugga med highlights och lockar som gjordes med vanlig platttång faktiskt så ska försöka mig på att göra det där själv senare;) Sjukt nöjda blev vi och älsklings film/foto var så fina!!!
A good day helt enkelt :)



RSS 2.0