Konsten att slappna av

Alia och jag bestämde oss lite spontant att hyra dressincyklar utanför Björnstorp. Semstern har börjat och det är dags att lära sig konsten att slappna av. Efter skratt och en massa tjejprat var det dags för en liten fika och vi begav oss in mot Veberöd och satte och ner för en fika. Då upptäcker jag att min telefon inte är där jag lagt den. Har givetvis tappat bort den - no surprise iofs men ändå så sorgligt har ju en massa fina sms jag fått från älskling på den så det var ju lite sad men men får se om den hittar tillbaka eller inte. Vi fortsatte cyka och letade lite då och då stannade för att plocka körsbär och grillades halvt av den härligt varma solen :)
















Made for my closet

 

 

from Nasty gal


The meat plan

Min älskling ska snart hit och jag tror han oroar sig lite över vad han ska äta här speciellt när det gäller kött. Jag är ju själv ingen större köttätare efter att ha varit vegetarian i 10 år. Men nu har jag då kommit upp med en plan the meat plan för att sötnos inte ska oroa sig. So dont worry love I will not let you starve :)

From the sidewalk to the catwalk

Ahh vill så gärna hit, Montreal Museum Of Fine Art!

The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk has been curated in partnership with Gaultier and features 140 of the designer’s outlandish and beautiful looks from the 1970s up until today.

After the show in Montreal, the exhibition will then go on an international tour to Dallas, San Francisco, Madrid and Rotterdam. The couture and ready-to-wear ensembles will be complemented by sketches and stage costumes, as well as film clips from concerts, videos, and movies that Gaultier has provided costumes for.

 

Så när den är i Madrid eller Rotterdam then I am going to!


På önskelistan

denna som badrumsmatta vore inte alls fel!

 

 

Finns hos Kingstonhouse


Still cool

Yara Bravo!
And don´t forget her name...



Lets get creative

Jag, Marie, Alia och Shub begav oss ut på konstrunda idag men tyckte konsten där kunde varit roligare så vi skapade lite egen konst istället :) Senare blev det fika och kära Ladybag joinade.












COURTESY OF GIVENCHY PF 2011


Sunday afternoon

Marie och jag gör oss redo för en konstrunda tanken var att vi skulle åkt till Stenshuvud i Simrishamn men vädret är inte det bästa idag tyvärr så det får vänta lite. Igår blev jätte roligt blev Carib creol, Metro och sedan Cuba Café och en riktigt rolig kväll :) Tack kära vänner!

White russian

Jag och Marie gör oss redo för en kväll i Malmös nattliv efter att ha grillat i Lomma hos Amir på den kända Ressaissi BBQ:n och jag fick äntligen träffa min kära syster Noussa :) Nu blir det lite white russian och nice musik! Ciao bello!


What a threesome!

Photographer Andrew Yee + Stylist Damian Foxe + Model Charlotte Carey
















Item of the day

Fick denna fina ring av Alia i lördags som hon inhandlade i Kroatien visst är den fin! :)
Tack Alia det var verkligen en jättefin present  ♥




Mary Katrantzou

Katrantzou’s Spring/Summer 2011 collection,
Ceci n´est  pas une chambre
(this is not a room)

"
Mary says she wants to put the room on the woman instead of the woman in the room"

Älskar den här kollektionen ska bli kul o se nästa!













Kisses to my love

7OoYuq on Make A Gif, Animated Gifs

Helt underbart!

OMG vilken kväll hahha vi har firat min födelsedag här och sedan blev det the old classic, the hills hahah :) Som jag älskar mina vänner jag är så lyckligt lottad det enda som saknades var min älskade pojkvän! Kärlek*

Item of the day

Jag fyllde ju år igår och blev då firad av världens bästa kollegor med tårta, mys och denna vackra present :)








Gonna party like its my birthday

Well inte riktigt än ;) Men min b day klänning damp ner i brevlådan idag very very nice :) Romantico yes mam!




Btw Posten har slarvat bort mitt rekommenderade brev suck och åter suck...

Indian spice

När jag var i Indien blev jag som galen i alla vackra tyger man såg överallt! Jag älskar ju allt som glimmar så smyckena där föll mig helt i smaken. Hur kan man inte älska detta vackra?


Falling for u


Who´s tha man?


Damian Foxe

Checka "Broad Band Connection"



Frukost

Dags för lite frukost det blir pannkakor eftersom jag har en massa mjölk, mums who wants to join me :)



Nelly

Denna skönheten (klänningen då) blir en tidig födelsedagspresent till mig själv hihi* ;)

 


Angelina Jolie for Louis Vuitton

Klicka på bilden för att länkas vidare



Äntligen min


http://lookbook.nu/marcella

 

 


Afterwork

 

 

 


Dagens låt


Meck meck

Har meckat med bilen så jag hoppas den inte stannar på torsdag. Har gett den lite kärlek aka sommarspolarvätska, fyllt på batteri med stileratvatten, kollat olja, bromsolja lets hope we are all good. Stay alive Miss Sunshine.

Dont worry be happy

Nu behöver du inte skämmas när du råkar spilla ut ditt vin längre. Designers Kristine Bjaadal har skapat en fantastisk uppfinning. So dont worry be happy!





Suno Design

 

2008, bildade Max Osterweis SUNO efter att han i ett decennium jobbat på en kollektion inspirerad av textiler från Nairobi, Kenya. Max samarbetade med lokala talanger från Kenya då han ville skapa en kulturell och ekonomiskt förbättrning för konstnärerna.

Kollektionen finns att köpa i Bergdorf Goodman och Barney’s.


Bilder från: SUNO


På önskelistan: vikvägg


RSS 2.0