I sure missed u!

Amsterdam! Ja nu är jag äntligen här med min älskling. Detta blev hans födelsedagspresent och imorgon är det hans födelsedag. Vi har vandrat runt och känt lite på stadens puls och glömmer alltid hur vackert det är med alla kanaler och små broar överallt och dessutom hann vi med en kort sväng i Vondelpark som faktiskt är vår granne, dvs ligger ca 5 minuter från där vi bor helt underbart! Vi ska vila lite nu så vi orkar med lite äventyr senare, vi var ju trots allt uppe kl tre i morse eftersom planet flög kl sex... Så god natt för stunden ;)


Surprise my love

I lördags var det äntligen dags för min älsklings överaskningsfest eftersom han snart fyller år. Sina och jag hade planerat långt i förväg och jag hade fått vara riktigt lurig på sista tiden för att hålla allt så hemligt så möjligt men vi lyckades och det blev en jätte trevlig afton :)

Bowling & Burger

Iman fixaed oss en riktig good deal via Groupon bowling och mat för 100 kr på Olarys helt galet billigt!
Så vi spelade bowling i två timmar och fightades då vi delat upp oss i olika lag (looser team och winner team som vanligt haha)

 

 

 

Iman ber för att maten snart ska komma hahah alla var sjukt hungriga helt enkelt :)

Men det var absolut värt all väntan!

Sen blev det lite arcade games och Kunle och jag körde biljard hade glömt hur kul det var faktiskt får hoppas vi drar iväg och spelar snart igen

 


Utgång?

Är sjukt sugen på att dansa idag! Lyssnar på dancehall och hela lägenheten skakar pgs av basen hehe ;) mad nice!!!

Förkyld

Inser att jag inte är lika akriv kanske har jag blivit bättre på att leva? Har ledigt och dessutom råkat på världens dunder förkyldning så ligger i sängen halva dagen och försöker vra lite produktiv också. Imorgon blir det grillning med vännerna så det är bara att hoppas på fint väder. Vi åkte förbi Iman för att låna hans grill och lämnade ett fyllt påskägg med godis som tack. NU är det mer vila som gäller mumsa i mig den sista kanelbullen och dricka mer honung och citron vatten.

RSS 2.0