Burberry brights bags

 

BBB- hur snygg är inte denna bilden? :)

Love it!


Morsdag

Ingen har väl missat att det är morsdag idag eller?!

Jag köpte ett vykort för 3 veckor sedan som jag och min bror skrev på igår, vi köpte ett olivträd eftersom mamma alltid säger att hon ska köpa ett men ännu inte gjort det. Sen köpte vi dove prod som mamma också tycker om, brosan har bakat  en kladdkaka med jordgubbar och grädde till. Nu måste bara kära mamma vakna men vi ska inte väcka henne hon har trots allt jobbat natt kära mamita. <3

 






Red is the colur of my new purse


På Erikshjälpen igår hittade jag den här fina kuvertväskan i rött helt underbar!


Besök av Ranya

Igår hade jag kusin vitamin Ranya på besök :) Vi har inte setts sen december då hon hade din födelsedagsmiddag, så igår byte vi julklappar haha. Vi krde iväg i Jans Jaguar till Willy, lagade mat, hon pluggade och jag jobbade med Solstugan projektet. Sedan åt jag godumliga köttbullar tillsammans med raijta, pakistanskt ris och sallad *dreglar* Så gott!

Ranya är djupt koncentrerad ;)

 

Ranyas famous äppelpaj :)

 


Min bror

När jag vaknade upp i min gamla säng i onsdag fick jag ett sms av min bror " Jag har bakat kanelbullar vill du ha?
Inte världens bästa frukost men däremot världens bästa bror :)


På jakt

Ska ut på jakt idag på Erikshjälpen och se om jag kan hitta ett nattduksbord som jag ska måla om och ha i min garderob hade jag tänkt har ju inte ett sovrum men funderar allvarligt på att dela av mitt stora rum till två istället. Då kanske jag kan få in ett vackert nattduksbord också :) Art by Moné coming up!

Måste inskaffa ett skånekort back to work på måndag ju! o så måste jag ha en budget klar ikväll imorgon är det ju dags för presentation som jag tyvärr inte själv kan medverka på men det kan ju de andra och jag får bidra på andra sätt helt enkelt.

Wallpaper dresses

Hittade en artikel i How to spend it - Fincial Times där man kunde läsa om Damian Foxe fantastiska kreationer som skapats av väggtapeter. Denne mannen kommer jag skriva väldigt mycket om i framtiden eftersom han är så duktig på det
han gör!

 

Källa: How to spend it tidningen

Klart!

Så skönt städningen är klar och alla samtal med Skatteverk, Migrationsverk, 3, Posten och jobbet.
Nu väntar ett berg av tvätt haha men det känns så bra kan tänka klart nu iaf ;)

Skillanden från igår är enorm hahah jag måste verkligen sälja lite kläder och ge bort har för mycket kläder och hälften använder man ju inte ens.


Idag

 

Igår


Städning på högnivå

Igår






Dagens mission

(viker fortfarande kläder omg)


Ny piercing

dags o bytte näs smycke. yes fick några av syrran så var självklart tvungen och prova ut börjar med den med blomman.
Ser mer Hindu ut nu like :)



Bye bye Stockholm (4 now)

Igår var det en massa Tbane åk. Vaknade och begav mig mot Kristineberg där jag och 4 andra från klassen fått i uppgift att komma med ett förslag på ny inredning :), kastade mig sedan iväg mot Fridhemsplan insåg att jag inte kommer hinna och lämna väskan jag släppade på så åkte in till T centralen för att lämna Hennas nycklar, kastade mig vidare till Östermalm för att säga hejdå till sötnosen Jesika och sedan vidare till Junggrens för lite sushi med Noussa och Antonio, kastade mig mot Fridhemsplan för att hämta mat och sedan iväg mot Kärrtorp för middag med Henna hahha.

Idag var det bye bye Stockholm iaf 4 now.

Back to life

Gårdagen var hemsk men idag mår jag så mycket bättre. Fredagen började bra men slutade mindre bra. Igår var det dessutom Inés 30 års fest vilket var super nice :) Åkte dock hem tidigt eftersom det är läskigt att gå här i Kärrtorp på natten med alla skogspartier och inget folk. Idag chillar Henna och jag med att dra till Ann Margret och hämta brev och sedan träna på SATS :) Finally!

Sista skoldagen

En glad och sorglig idag är det då dags för sista skoldagen. Tänk att det redan gått 6 månader sedan jag flyttade hit. Tiden har gått så snabbt och jag känner att jag och Stockholm behöver umgås mycket mer, vi är inte helt klara ännu. Så be continue planen är ju att flytta tillbaka iaf. Dags och göra sig lite fin, får ta en klänning med lite bbq sås hahah men såg inte de förrän nu och jag har ju inte så mycket kläder här nu när jag flyttat och mamma tagit med min 23 kgs stora väska ner söderut. I lands prob ;)

Kärrtorp

Ännu en flytt idag, börjar bli van nu hahha ;) Är i Kärrtorp hon kära Henna nu :) vad gjordes dag då? Vi städade och fixade efter utställningen som faktiskt gick bättre än väntat. Men önskar att älskling och hela la familia kunde vara där men nu fick mamita komma och representa :) NU är det dags för lite förfesta ;) Mama Africa väntar wop wop!

Nära slutet

Upp o ner. Stress o stress det är som vanligt med andra ord. Idag blev det mkt stress. Mamma kom också :D Så nice med lite mami company det bästa är ju självklart mamis matlagning. Men lyckades i princip bli klar med min utställningsvägg :) Lite kvar till imorgon men framför allt har vi ju rummet vi vill göra. Hoppas det går bättre im än det gjorde i måndags då vi alla var sega.

Oh my

Snart är utbildningen slut och det märks i kropp och själ man blir knäckt av minsta lilla så det gäller att hålla hårt i känlsorna och bara kämpa vidare för nu är man inte långt ifrån mållinjen och på fredag kan jag gråta av glädje över blod svett och tårar som offrats. Men nu kämpa kämpa kämpa!

Tre saker räddade dock denna dagen bilder från swt, lunch med Mange och att få prata med en kille om min älskade :) och att jag mötte Million Stylez fy fan vad underbart! Mannen är så grym!





En dag med Noussa

vakna upp kring 10 blev en sen kväll igår med en massa tvspels spelande hahah Noussa o jag är addicted ;)
en runda på stan Noussa shoppar lite och jag passar på och fixa grejer till slututställningen. Sen fixade vi världens godaste middag och nu blir det godis och mer tvspel ;D
En underbar afton so far!

Syrran kommer hem

från Moskva och detta firas med lite middag så jag har lagat en broccolipaj med kräft/mosarella sallad kom hem nu kära du jag är hungrig haha :D

Kö kö kö

Alla handledare är upptagna men vi besvarar ditt samtal så fort vi kan.
Väntetiden var 22 min men hey we pass that :P
Still waiting...

Jobb intervju

Precis hemkommen från en jobb intervju med Lindex, det gick bra (till min egna förvåning) var otroligt nervös först men det släppte faktiskt sen :) Hoppas jag får jobbet! Nu är det bara att vänta på positivt besked!

Dagens "jag ska på intervju look"


Redovisning för Mässprojektet

Jobbade med Jessi, Anette och Johanna. Det gick riktigt bra vi delade snabt upp oss. Jessi och Johanna hade hand om model arbetet och jag och Anette jobbande med budgeten. Redovisningen gick grymt bra men framför allt så blev montern så snygg!

När jag hittar kabeln till kamran får jag läga upp lite bilder its a peice of art :)

Bye bye Liljeholmen

Usch så tråkigt och framför allt sorgligt det var att flytta från Liljeholmen :(

Haha en present Henna fått

image1253 (MMS)

Haha en present Henna fått


Flytt på G

Här det flyttas det minsann hejdå Liljeholmen :( o hej hej Lilla Essingen. Imorgon lämnar vi nycklarna. Kommar att sakna Henna penna :(

Being with you feels like home










Gårdagens häng

Henna och jag passade på oatt umgås en massa igår nu innan flytten. En lång promenad på Liljeholmen, lite mat ute på trädgårdsplätten, fotboll Milans vs Roma och Milan vann allt så underbart :D och kvällen avslutade med filmen Paranormal activity 2 fy fan vad rädd jag blev, lämnade lampan tänd och hade älskling online på Skype känner mig alltid trygg med honom :)

Vackra Henna

 

Mat ute i solskenet

Moi


Vågar du?

 

Så grymma!


Sorgligt men sant/Milan vs Roma

Festen igår slutade mest med att jag och Henna var lite små deppiga. Man insåg att shit nu ska vi snat flytta isär så sorgligt :( Dock slapp vi vakna upp i ett hus av kaos då Linnea har städat allt! TACK LINNEA :)

Idag blir det Milan vs Roma och Milan måste vinna för att få segern eller ja egenligen räcker det med X men klart de ska vinna det handlar ju om heder och jag hoppas på Zlatan som målhjälte!





Kvällens look

Ska använder denna videon som inspiration till kvällens make up hade jag tänkt.

Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne

Sol = grillning

Tvätten är klar gick upp vid 7 på min lediga dag för att hinna med dagens aktiviteter. Frukost inhandlades, kylen är laddad med cider och läsk till utblandningen av sangrian hahah. Hoppas på en riktigt nice grillkväll idag :)
Nu ska jag iväg till gymmet och köra ett hårt pass!

Ps. yes det är sol :D

Heta tips

Idag vart det föreläsning hela dagen dels var Susanne Helgesson författare för Svenska former och Anneli Wallin från aw.deco som föreläste två grymma kvinnor i en tuff bransh. Pennan glödde hela tiden och under rasten umgicks jag och kära Jesika som jag kommer att sakna henna å grymt mycket när jag flyttar :(


Redovisning

Idag var det redovisningsdag igen av vårt projekt och fy fan vad bra det gick. Vi skålade efter redovisningen med lite fransk bubbel för det var vi värda! Skål tjejer ;)

Melonia


 

 

Melonia skon är skapad av Naim Josefi och Souzan Youssouf av återanvänds plast.

Just nu kan du se skorna på Form Design Center i Malmö, ”Ung8” utställningen.

Passa på!


Modelbygge

Idag fortsatte vi jobba på kampanj uppgiften. Skyltfönstret är i princip klart bara en ljuskälla till som ska in.
Modellen är klar så nu är det kampanjen som ska formuleras och pitchen ska vässas lite.



Skyltfönstret



Modellen idag








Ska chilla till denna i sommar :)


Vill ha

de här skönheterna såg jag i Amsterdam och yes de vil jag verkligen ha! Vet tyvärr inte vem designern är but enjoy!



Skiss

Sitter i köket och skissar på skyltfönstret till vår model. Gjorde faktiskt en ny skiss imorse blev jag aldrig rikigt nöjd igår och visste tt jag kan bättre så det var bara att vässa pennan och köra :) Blir allt mer nöjd och hoppas på att bli klar inom 2 timmar så jag kan hoppa vidare på att göra godiebays i miniatyr model.

Från i tors då Karin, Johanna och jag började på modellen.


RSS 2.0