Oplanerat häng

Dagen började på et ganska dåligt sätt, förkyldningen kickade in igen och jag hade helst bara velat ligga i sängen och vilat men icke. Blen skulle tvättas och sedan köras till bilprovningen. På väg till bilpovningen börjar bilen givetvis krångla och det är ett mirakel att vi ens kommer fram. Bilen blirgivetvis inte godkänd men det känns bra att veta vad felet är iaf. Sen vandrade vi runt hamnade på botaniska trädgården och sedan hamnade vi vid skisserasnas museeum dt jag gärna hade velat gå in men Kunle som skippat frukosten var hungrig så det var dags för mat. Vi körde lite thaimat det är aldrig fel ju ;) Sen blev det oväntad shopping en nice dag med oplanerat häng. Fick äntligen köpa en kimono som jag velat ha hur länge som helt :D  yeah min julklapp till mig själv! Och goda nyheter är att Gozie och Inés firar nyår med Kunle och mig :D

 




Oh what a party

Jag hade bestämt mig på att inte boka in nåt som var helt bestämt på juldagen utan gå mer på känsla och det impulsiva få styra lite. Så när vi väl var på väg mot destinationen Malmö ringde födelsdagsbarnet Hanna upp även kallad Kusin Vitamin upp för att vi skulle mötas upp för en liten födelsedagsdrink på Bodoni. Klubben hade inte kommit igång vi vi hängde med Hanna till en fest som hennes vän Harald hade, som sedan visar sig vara Hannas surprise födelsedagsfest så gulligt! :) Vi gillar dig Harald! Hanna blev givetvis superglad och folket var hur trevliga som helt kasnke inte super sociala förutom med varandra men men. Några shotar och lite dans senare var det dags att bege sig mot klubben för att få dansa loss på riktigt. And what a night, musiken var kanske inte lika bra som året innnan men ändå helt ok. Tack för en bra kväll kära vänner och teammates ;)




Love hurts sometime

Under julafton blev min sötnos superglad över sin basketboll och vi begav oss ut för att testa den. Han varnade mig för ett ställe det det var fullt av mossa då det var lite halt, dock var det min stackars älskling som sedan trillade :(
Och kolla hans sår...visst ser det ut som ett hjärta! Love sure hurts sometime.



X mas dinner (part 1)

Så mysigt det var! Tack alla underbara :)

 


X mas dinner preparation

Min egna rätt check
Ingredienser inhandlade från igår check
Julklappar till ikväll köpta plus Ranyas födelsedagspresent check
Musiken klar till ikväll check

Var att göra
Duscha
Välja kläder till ikväll
Ta med högtalarna
Packa in presenterna

Hey ho lets go ;)



Ginger

Igår körde vi lite pepparkaksbak här i huset!

Mahsa gör en Allan

Dekoren togs verkligen på stort allvar ;) Mehrnaz tog Iphonen på störrre allvar ;)

Jag gjorde Kunle och han mig




Full Moon i Göteborg

Har ju inte delat med mig av sista dagen i underbara Göteborg :D
Sista dagen var vi nämligen och njöt av thai mat på underbara Full Moon! Mysig inredning och trevlig personal och det bästa var givetvis maten samt mitt trevliga sällskap av Zandra, Izabell, Marie, Hanna och hennes kille som jag tror hete Johan(?) Dessför innan hade vi varit runt i Haga och myst i deras underbara affärer :) Ska blogga lite mer om butikerna där senare när jag har tid.


Swtland day: 12

Good morning world!

Vi ligger fortfarande nerbäddade medan vinden drar fram över Skåneland . Vi har inte gjort upp några speciella planer idag förutom att ha en stor lyx frukost ;) see you later alligator!


 


Jag heter ...

Då kör vi igång med att lära oss svenska då. SFI kan man tydligen inte börja på förrän man fått sitt person nummer. Vad då utdragen process?! Tur att man är lärare så jag och älskling kan ha privat lektioner ;)

 


Spontan besök

Igår fick vi spontan besök av Alia och Shub en del skratt och planer smides inför julfesten :) Sen fick jag njuta av älsklings hemlagade poritch jam :D

 

 

 

 


Aq va gott

Destination: Lomma 14:00

Efter att ha vandrat runt på Lomma beach och nästan blåsit bort var det dags för lite varm choklad på Aq va gott ..mmm det var precis vad vi behövde.

 

 

 






2011 12 03

21:35

Innan club Living lite champange och photo session på schemat.


 




TORSDAG

Var ju ledig i torsdags för att komma igång med pappersarbete som att fixa personnummer till sötnos osv. En liten sväng i Malmlö samt mat sedan blev det en lugnt torsdag kväll med en massa mys med min sötnos:)

Ps. Hittade ännu en superb present till sig Zandy ;D







Kryddar upp livet

Med dig min älskade blir allt så mycket ljusare, finare, vackrare och lättare. Tack för att du fortfarande finns vid min sida! We hade reached destinations Swtland. Thank u God.

RSS 2.0